- hirdetés -

Két számban állt a dobogó felső fokára az orosházi búvárúszó.

November 7-én és 8-án ötvenharmadik alkalommal rendezték meg Dunaújvárosban a Fabó Éva Sportuszodában a felnőtt uszonyosúszó országos bajnokságot, melyet már nagyon vártak a sportolók.

Az Eötvös DPSE Orosháza csapatát Károlyi Csilla képviselte.  Az orosházi versenyző két számban is országos bajnok lett. Sajnos a fiúk nem tudtak részt venni a versenyen.

– Nagyon vártam már az ob-t, három versenyszámban lettem nevezve: 50 m, 100 m, 200 m felszíni úszásban, de végül csak a szombati versenyen vettem részt. Magyar bajnok lettem 50 és 200 méteren. Valószínű, hogy a 100 méter is jól sikerült volna. Nagyon örültem, hogy ezt jó időeredménnyel értem el, ez visszaigazolás, hogy a felkészülésem jól haladt – nyilatkozta az újdonsült magyar bajnok.

Utoljára Katarból adott hírt magáról. Mi történt azóta?

– Jelenleg Budapesten edzek és testnevelő tanárként dolgozom egy magán iskolában, ahol angolul tartom az órákat. A pandémia miatt végül is nem mertem tovább folytatni a munkámat Katarban,  jobbnak láttam itthon maradni. Most még nem tudom, hogy az itthoni szigorítások miatt abba kell-e hagyjam az edzéseimet, bízom benne, hogy nem. A következő verseny decemberben a rövidpályás ob lesz, amennyiben megrendezik.

Károlyi Csilla eredményei:
50 m felszíni úszás   1. hely  18,36
200 m felszíni úszás   1.hely     1,30,41

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.