- hirdetés -

Új előjegyzési időpontokat vezetett be az Orosházi Kórház a nőgyógyászati szakrendeléseken, és változott az időpontkérés idősávja is.

Több kismama jelezte a kórház felé, hogy nem megfelelő az eddigi időpontkiadási rendszer a szakrendelésen. Az intézmény vezetősége köszöni, hogy az érintettek pontosan leírták, mi a probléma forrása, ami alapján belső vizsgálat indult. Az ápolási igazgató és az osztályvezető főorvos a lehetőségeket figyelembe véve alakította ki az új betegfogadási rendszert. 

A nőgyógyászati szakrendelésen a Könd utcai szakrendelő földszintjén hétfőtől péntekig 7:30-tól 10:45-ig fogadják a pácienseket, előzetes időpontkérés alapján, 15 perces időközönként, ezzel is csökkentve a váróban lévők létszámát.

A nőgyógyászati ultrahang szintén a szakrendelő földszintjén érhető el, a vizsgálatok 7 órától 13 óráig tartanak. Felhívják a figyelmet, hogy az ultrahangon elsőbbséget élveznek a sürgősségi esetek, így az előre megadott időpontok emiatt csúszhatnak, amiért a megértést és a türelmet kérik.

Időpontot a 06 68 411-166-os telefonszámon kell kérni. A nőgyógyászati vizsgálatokra a 410-es, a nőgyógyászati ultrahangra a 411-es melléket kell beütni a telefon nyomógombján vagy kérni a kezelőtől. Kérik, a betegellátás zavartalan működése érdekében kizárólag 12-14 óra között telefonáljanak, ekkor tudnak időpontot adni – olvasható a kórház sajtóközleményében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.