- hirdetés -

A Magyar Kézilabda Szövetség kisorsolta a férfi Magyar Kupa 3. fordulójának párosításait. A 2018-19 évi NB1-es bajnokság 7-14. helyezettjei is ekkor kapcsolódnak be a sorozatba. Az Orosházi FKSE-Linamar játékosai egyik közvetlen bajnoki riválisuk, az Eger otthonában lépnek majd pályára.

A versenykiírásban korábban meghatározott október 28. helyett 2021. január 31. lett a forduló hivatalos játéknapja. A továbbjutás egy mérkőzésen dől majd el, a győztes csapat lép tovább a 4. fordulóba, míg döntetlen esetén az idegenben játszó csapatoknak kedvez a versenykiírás.

Az Egerrel legutóbb nyáron, felkészülési mérkőzésen játszottak a kézilabdázók (Fotó: Horváth Bence)

A 2018-2019-es bajnokság 3-6. helyezettjei a következő, negyedik fordulóban csatlakoznak a küzdelmekhez, míg a két nagyágyú, a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged csapatai az ötödik fordulóban kezdik Magyar Kupa-szereplésüket.

Az Orosházi FKSE-Linamar kézilabdázói számára is kiemelt jelentőséggel bírt a mostani sorsolás, hiszen mint kiderült, a bajnokságban is közvetlen riválisnak számító Eger csapata vár majd rájuk. Velük legutóbb augusztusban, egy felkészülési mérkőzésen csaptak össze, amit végül döntetlennel zártak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.