- hirdetés -

Megszületett Péter, aki a négyszázadik babaként látta meg a napvilágot az Orosházi Kórházban.

Arról, hogy az Orosházi Kórházban a járvány miatti feszültség mellett mosolyogjunk is, az újszülöttek gondoskodnak – így kezdődik az Orosházi Kórház közleménye.

Igazán szófogadó kisfiú az idei 400. baba, Kaposi Péter Levente, hiszen a várandósság alatt nem okozott sok problémát anyukájának.
– A tervezett időben, minden komplikáció nélkül, október 31-én 3040 grammal és 50 centivel Felek Csanád doktor úr segítségével jött világra a kisfiunk. Az első gyermek a családban, nagyon vártuk már – mondja az édesanya, Kaposi Csilla.

Apukája és a család többi tagja felkészült a csöppség fogadására, a gyerekszoba is készen áll.

A Szülészet Nőgyógyászati Osztály nevében dr. Svarsnig Lajos osztályvezető főorvos és Szél Erzsébet főnővér-helyettes köszöntötte a 400. babát és édesanyját.

Az osztály dolgozói által létrehozott Szent Szilvia Alapítvány és a Könd utcán található Margaréta Bababolt tulajdonosa, Nagy Krisztina Margaréta pedig 10 ezer forintos vásárlási utalvánnyal ajándékozta meg a családot.

Júbiusban számoltunk be arról, hogy megszületett Orosházán a kétszázadik baba Berka Zóra, majd szeptember elején már a háromszázadik kis jövevény, Attila érkezéséről adtunk hírt.

Kiemelt kép: Melega Krisztián/Orosházi Kórház

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.