- hirdetés -

Örömteli hírről számolt be Facebook-oldalán az Orosházi Kórház. Június 22-én, 10 óra 50 perckor ugyanis megszületett a 2020-as esztendő 200. babája, Berka Zóra.

Mivel nem fordult be rendesen, így végül császármetszéssel jött világra Zóra, makkegészségesen. Ahogy mesélték, a párom Berka István a műtő előtt izgulva várt és teljesen elolvadt, amikor kihozták neki a lányát. Övé volt az aranyóra, a mellkasán ringatta, majd én vettem át tőle a kicsit. Nagyon megható pillanat volt, sosem felejtem el az érzést – nyilatkozta a kórház Facebook-oldalán a 3400 grammal és 50 centiméterrel született csöppség édesanyja, Farkas Krisztina.

Berka Zóra 3400 grammal és 50 centiméterrel született
(Fotó: Melega Krisztián/Orosházi Kórház)

Az újszülöttet szülein kívül négyéves nővére, Liliána is nagyon várta haza, hiszen az előírások miatt nem látogathatta meg édesanyját és kishúgát. A Szülészet Nőgyógyászati Osztály nevében dr. Svarsnig Lajos osztályvezető főorvos és Hevesi Ágnes főnővér egy csokor virággal köszöntötte a 200. babát és édesanyját. Az osztály dolgozói által létrehozott Szent Szilvia Alapítvány és a Margaréta Bababolt tulajdonosa, Nagy Krisztina Margaréta pedig 10 ezer forintos vásárlási utalvánnyal ajándékozta meg a családot.

– Külön szeretném megköszönni az Orosházi Kórháznak és az itt dolgozó nővéreknek, orvosoknak azt a törődést, rengeteg figyelmet, amit felénk tanúsítottak. Sokat segített ez a hozzáállás a nehézségek leküzdésében – tette hozzá a büszke anyuka.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.