- hirdetés -

Hosszú idő után a diák korcsoportba tartozó birkózók is újra szőnyegre állhattak, ezúttal a kelet-magyarországi régió sportolóinak rendeztek emlékversenyt Gyöngyösön. Az Orosházi Birkózó Egyesület mindkét indulója felállhatott a dobogóra.

Gyöngyösön rendezték meg a diák korosztályú birkózók számára hétvégén a Szőke Miklós emlékversenyt. A diák I-es korosztály képviselői kötöttfogásban, míg a diák II-esek szabadfogásban mérhették össze erejüket.

A korosztály képviselői hosszú kihagyást követően versenyezhettek újra, ezúttal a kelet-magyarországi régióhoz tartozó klubok birkózói léptek szőnyegre. Az Orosházi Birkózó Egyesületet két sportolója képviselte, akik remek birkózást bemutatva a dobogóra is felállhattak.

A diák I-esek 35 kilogrammos mezőnyében Bódi Csaba mindenkit maga mögé utasított, magabiztos birkózással szerezte meg súlycsoportja aranyérmét. Ugyanebben a korosztályban a 63 kilogrammosok közt Posuch Petra ezúttal a fiúk között versenyzett, de itt is megállta a helyét, a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.