- hirdetés -

Négy elhalasztott NB I/B-s mérkőzés után, Egerben kezdheti meg a bajnoki szereplést az OXXO Energy Orosházi NKC.

224 nap telt el mióta utoljára másodosztályú mérkőzésen lépett pályára az ONKC. Szeptemberben egyik tagjuk belázasodott, ami miatt nem utazhattak el Gödre, később több mérkőzésük is elmaradt a járványhelyzet következtében. Szombaton, Egerben elkezdhetik a bajnoki szereplésüket.

– Kettős érzésekkel várom a holnapi összecsapást. Az egyik, hogy végre elkezdődik számunkra is a bajnokság. Mérkőzéseket játszani a legjobb dolog, ezért dolgozik hétről-hétre az edző és a játékos is. A másik, hogy a jelenlegi körülmények nem a legideálisabbak. Öt hete nem játszottunk meccset és voltak olyan játékosok, akik tíz napig, de olyan is előfordult, hogy húsz napig sem tudtak edzeni. Éppen ezért nem tudom, hogy mit várhatok a lányoktól, de az biztos, hogy mióta újra együtt készülünk mindent beleadnak és nagyon jól dolgoznak – fogalmazott Herbert Gábor vezetőedző a klub honlapján.

Egyből egy komoly feladat előtt állnak az orosháziak, hiszen a tabellát vezető Eszterházy SC lesz az ellenfelük. Herbert Gábor szerint egyáltalán nem véletlen, hogy négy találkozó után hibátlan mérleggel vezetik a tabellát. Szervezett, jó kézilabdát játszó csapatról van szó, ahol vannak olyan játékosok, akik képesek mérkőzéseket eldönteni.

– Az biztos, hogy nekünk sokkal több információnk van róluk, mint fordítva. Ez akár előnyünkre is válhat. Nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, de nem feltartott kézzel utazunk Egerbe – tette hozzá a vezetőedző.

A találkozó nézők előtt zajlik majd, ami október 17-én 18 órakor kezdődik az Eszterházy Egyetem sportcsarnokában.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.