- hirdetés -

Szomszédvári rangadóra kerül sor szombaton délután Gyopároson. A Rákóczi Battonyán lép pályára.

A Megyei kvalifikációs bajnokság 10. fordulóját játsszák a hétvégén. Az OMTK-ULE a Tótkomlósi TC csapatát fogadja.

OMTK-ULE 1913 – Tótkomlósi TC (október 17., 14.30 óra, ULE-Sportcentrum)

A 21 ponttal rendelkező OMTK-ULE fogadja a 6 ponttal rendelkező Tótkomlósi TC csapatát. A komlósiak sorozatban három vereség után érkeznek Orosházára, a hazaiak két győztes meccs után várják a találkozót.

Péli (pirosban) vezeti a góllövőlistát (Fotó: Bohus Krisztián)

Buza Barnabás, Kvasznovszky József (OMTK-ULE 1913): Harcos felfogású csapat látogat hozzánk, de céljaink eléréséhez szükségünk van a három pontra. Ennek szellemében lépünk pályára. Van néhány kisebb sérültünk és Vincze Alexre sem számíthatunk sárga lapjai miatt.

Dávid Zsolt (Tótkomlósi TC): A hazai csapat a mérkőzés esélyese, amit a tabellán elfoglalt helye is mutat. A heti felkészülésünk sem volt a legoptimálisabb, mert a sok eső miatt gyakorlatilag nincs használható edzésfelületünk. Minden nehézség ellenére elszántak a játékosok, és meg akarjuk dolgoztatni a vendéglátóinkat, hogy ez mire lesz elég, az csak a mérkőzés végén fog kiderülni. Itt szeretném megköszönni az orosházi klubnak, hogy edzéslehetőséget biztosítanak a mérkőzés előtti napon.

A mérkőzés játékvezetője: Telek András (Hankó Balázs, Uferbach Milán)

Battonyára látogat a Rákóczi

A Megyei II. o. „B” csoportjában a 9. fordulót rendezik szombaton.

Battonyai TK – OMTK-Rákóczi (október 17., 14.30 óra, Battonya)

Az 5. helyen álló, 13 ponttal rendelkező Rákóczit fogadja szombaton délután a határmenti település csapata, mely 12 ponttal a 9. helyet foglalja el a tabellán. A házigazdák az előző fordulóban Mezőmegyeren szenvedtek 5:0-s vereséget, míg a Rákóczi hazai környezetben 10:2-re verte a Lőkösházát.

Győzelmi reményekkel utaznak Battonyára Bódiék (kékben) Fotó:Bohus Krisztián

Kormányos Antal (Rákóczi): Szombaton talán jobban fogunk állni létszámban, mint az elmúlt hetekben, de továbbra is lesznek hiányzóink. Természetesen győzni szeretnénk, az őszi szezon második felét szeretnénk egy jó sorozattal letudni. Az ellenfelünk remekül kezdte a bajnokságot, de az elmúlt fordulókra kissé kiengedett, nem olyan eredmények születtek, mint amit vártak Battonyán, ezért valószínű, hogy nagy elánnal vetik be magukat a küzdelembe. Nekünk okosan és szervezetten kell futballoznunk, ebben az esetben bizakodhatunk a sikerben. 

A mérkőzés játékvezetője: Krisán János (Megyeri Norbert, Baczovszki Attila)

Kiemelt kép archív; Fotó: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.