- hirdetés -

Újabb fordulót rendeznek a megyei labdarúgó bajnokságokban. Ezúttal a Rákóczi játszik itthon, az ULE idegenben lép pályára.

A 8. fordulót rendezik meg a Békés megyei II. o. ”B” csoportjában. Az OMTK-Rákóczi szombaton a Lőkösházát fogadja Rákóczitelepen.

OMTK-Rákóczi – Lőkösháza KSK (Október 10., 15 óra, Rákóczitelep)

Mindkét gárda 10-10 ponttal rendelkezik, a 2020/2021. évi bajnokságban még nem játszottak egymás ellen a csapatok.

Kormányos Antal edző: A hétvégén az a Lőkösháza látogat hozzánk, amely eddig ugyanúgy 10 pontot szerzett, mint mi. Továbbra is súlyos létszámproblémákkal küszködünk. Abban viszont biztos vagyok, hogy aki szombaton rendelkezésemre fog állni, mindent el fog követni a győzelem érdekében, ami az egyértelmű célunk!

A mérkőzés játékvezetője: Fűri Imre (Giliczó László, Csikós Ádám)

A Kvalifikációs bajnokság 9. fordulójában az OMTK-ULE 1913 csapata Dobozon lép pályára.

Doboz – OMTK-ULE 1913 (Október 10., 15 óra, Doboz)

A 2. helyen álló OMTK-ULE a sereghajtó Doboz otthonába látogat szombat délután. Az orosházi csapat 18 pontot gyűjtött eddig a bajnokság során, míg a hazaiak csupán egyet. Az orosházi mérkőzésen a kék-fehérek 8-1-re nyertek, a kupameccsen Dobozon 5-3 volt az eredmény az ULE javára.

Buza Barnabás, szakmai vezető: Egyértelmű, szeretnénk folytatni a múltheti eredményes játékunkat. Rövid időn belül harmadjára találkozunk a Doboz csapatával és intő jel lehet a kupamérkőzés, mert ott voltak meleg pillanatok. Jó játékkal és három ponttal szeretnénk hazatérni. Többször beszéltem már róla, így ismétlem magam: a „három félidős” szabály vonatkozik ránk a hétvégi bajnokik során. Nagyon szűkös most a keretünk, így eléggé nehéz logisztikázni, hogy mind a három csapatunk (ULE, Rákóczi, U19) minőségben meglegyen.

Kvasznovszky József, edző: Sérülések és kegyeleti okok miatt komoly létszámgondokkal küszködünk. Erősen tartalékos kerettel utazunk Dobozra, ahol a három pont megszerzése a célunk.

A mérkőzés játékvezetője: Benyovszki Zoltán (Láza András, Kovács Krisztina)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.