- hirdetés -

Már több, mint 20 éve működik töretlenül Orosházán a Széchenyi tér 1. szám alatt Farkas Jánosné üzlete, a Zsáner Divat. Vásárlóikat nagy választékkal és méretskálával, sportosan elegáns, fiatalos termékekkel várják. (x)

A Zsáner Divat a jelenlegi formájában 1997 októberében nyílt meg, az első pillanattól kezdve az volt a koncepció, hogy jó minőségű, tartós, hétköznapokon is hordható termékek álljanak a vevők rendelkezésére. Fontos volt még, hogy fiatalos de egyben konszolidált termékeket tudjunk biztosítani.

– Férfi és női viseletet tekintve is rengeteg olyan termékünk van, ami hétköznap is hordható. Farmerek, sportos, nadrágok, ingek, blúzok. Emellett a kínálatban szerepelnek öltönyök, sportzakók, szövetnadrágok, alkalmi ruhák, szoknyák – sorolta.

Fotó: Horváth Bence

Széles méretskála

– A méreteket tekintve nagyon nagy választékkal dolgozunk, a férfi termékek esetében a 44-estől 64-ig, míg a női ruházatok esetében 34-től 48 méretig terjed ki a választék. Kínálatunkban a termékek egy része Németországból érkezik, mint például a vasalásmentes férfi ingek közül a nagyon kedvelt Olymp és Jupiter márka. Férfi nadrágok szintén német Pionier márkából és a magyar Thomas márkából érkeznek. Női sportos nadrágokból szintén sok német termék található, néhány márkát említve, Ana Montana, Pionier, Hajo, Wega – folytatta Farkas Jánosné.

Másik nagy női ruha beszállítójuk, a sokak által ismert Livello.

Fotó: Horváth Bence

Nemcsak a hétköznapokra, különleges alkalmakra is megvan a választék

– Férfi öltönyöket és sportzakókat magyar gyártóktól tartunk az üzletben kiváló minőségben, kizárólag gyapjú és kevertszálas anyagból. Az üzlet választéka lehetővé teszi, hogy egy lazább alkalomra egy sportos elegáns szettet állítsunk össze. A vevők kérése sokszor az: „Szeretnék egy alkalmi nadrágot, de nem éle vasalt szövetnadrágot.

Van megoldás a farmer és az öltönynadrág között is! Ebben tudnak segíteni az üzletben.

Minden férfi öltözet kapható karcsúsított, normál és pocakos méretben. Az üzlet választéka lehetővé teszi, hogy több méretben, fazonban és stílusban tudjunk segíteni felöltözni a vevőknek, de lehetőség van arra is, hogy bármely alkalomra, akár esküvői öltönyt rendeljünk egyedi méretezéssel – tette hozzá.

Fotó: Horváth Bence

A legfőbb szempont: minőséget elérhető áron

– Mindig is ezt tartottuk szem előtt és mindent megteszünk ennek érdekében- hangsúlyozta újra az üzlet vezetője.

Az import termékek már a szezon előtt megérkeztek, az egyéb beszállítók folyamatosan szállítanak, ezért úgy érzi, az őszi és téli szezonra is felkészültek.

Nyitvatartási idő:

Hétköznaponként: 9:00-12:00 és 14:00-18:00
Szombaton: 9:00-12:00

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.