- hirdetés -

E hétvégén az OMTK-ULE csapatát láthatjuk hazai környezetben.

A 8. fordulót rendezik meg a kvalifikációs bajnokság „A” csoportjában. Az ULE a kunágotaiakat fogadja szombat délután.

OMTK-ULE  – Kunágota TE (október 3.,szombat. 15 óra, ULE-Sportcentrum)

A 2. helyen álló ULE fogadja a 7. helyezett Kunágotát. A két csapatot 11 pont választja el egymástól  a tabellán. Az előző fordulóban az orosháziak váratlan vereséget szenvedtek (3-2) Szabadkígyóson. A Kunágota súlyos verésbe szaladt bele (7-1) Jaminában. A papírforma biztos hazai sikert ígér, de tudjuk, hogy az előző körben is „borult” a várt eredmény.

Buza Barnabás, Kvasznovszky József: Sérülések, betegség és más okok miatt erősen tartalékos csapattal várjuk a Kunágotát. A fenti nehézségek ellenére győzelmet várunk a szombati mérkőzésen.

A mérkőzés játékvezetője: Barta Tibor (Belanka Zsolt Péter, Czégény Roland Lajos)

A csapat várja a szurkolókat a Sportcentrumba Fotó:Bohus Krisztián

A 7. fordulót rendezik meg a megyei II. o. „B” csoportjában. A Rákóczi Végegyházára utazik vasárnap.

Végegyházi SE – OMTK-Rákóczi (október 4., vasárnap. 15 óra, Végegyháza)

Az eddig remekül szereplő végegyháziak otthonába utazik a „kiegyenesedni látszó” Rákóczi vasárnap délután. A hazaiak 12 ponttal a 4. helyet foglalják el a tabellán, a telepiek 10 egységgel a 7. helyen állnak. Az előző körben a végegyháziak szoros meccsen szenvedtek vereséget (1-0) a bajnokaspiráns Mezőmegyer otthonában, a Rákóczi hazai környezetben győzte le (6-0) a sereghajtó Kardos csapatát.

Kormányos Antal, az OMTK-Rákóczi edzője: Egyelőre nem derült még ki, hogy ki tudunk-e állni. Nagyban függ a holnapi ULE mérkőzéstől is. Tóth és Debreceni munkahelyi elfoglaltság, Varga, Elekes, Györgyi, Harmati sérülés miatt fog hiányozni. Fiatalokra most egy félidőnyire sem számíthatunk, a saját korosztályukban állnak helyt. Sajti szerepeltetése az első csapattól függ.

A mérkőzés játékvezetője: Hajdú Dávid (Petrovszki Péter, Halma Sándor)

Nagy Dávid (k) góljaira nagy szükség lenne Végegyházán Fotó:Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.