- hirdetés -

A Magyar Kézilabda Szövetség elhalasztott az Orosházi FKSE-Linamar kézilabdacsapatának eredetileg jövő hét keddre tervezett bajnoki mérkőzését, amit egy későbbi időpontban játszanak majd le.

Alaposan felforgatta a koronavírus járvány Magyarországon az élvonalbeli kézilabda bajnokság küzdelmeit, ahol hetek óta nincs lehetőség egy teljes forduló megrendezésére. Az Orosházi FKSE-Linamar kézilabdázói számára is későbbi időpontra került át az azóta már lejátszott Ferencváros elleni összecsapás, de a Dabas elleni mérkőzést is elhalasztották.

Hasonló sorsra jutott a klub szegedi vendégjátéka, a Bajnokok Ligája csoportkörében is szereplő Tisza-partiak ugyanis szintén nehézségekkel küzdenek, több játékosuk is produkált pozitív tesztet az elmúlt napokban. A MOL-Pick Szeged honlapján ezért október 1-én közölték, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség ebben az esetben is halasztást rendelt el.

A mérkőzés későbbi időpontjáról még nincs információ. Az előzetes menetrend szerint a játékosok így legközelebb október 10-én, Csurgón léphetnek pályára, amennyiben nem jön közbe semmi.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.