- hirdetés -

A Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése által alapított Elnöki elismerés kitüntető díjat vehetett át Bajkán György, a helyi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője.

„Elnöki elismerés” kitüntető díjat adományozott a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése Bajkán Györgynek. Az Orosházi Katasztrófavédelmi Kirendeltségének vezetője szakmai hozzáértése, emberi hozzáállása, Békés megye és lakossága érdekében végzett kimagasló, lelkiismeretes munkája elismeréseként kapta a díjat.

– Tudtam a díj létezéséről és nagyon meglepődtem, amikor én kaptam meg. Nagy megtiszteltetés, hogy elismerik a munkát, amit már évtizedek óta csinálok. Főleg annak fényében nagy büszkeség, hogy tudom kik kapták meg előttem ezt a díjat, jó ehhez a névsorhoz tartozni. Köszönöm a felterjesztőnek, aki érdemesnek talált az elismerésre – fogalmazott a kitüntetéssel kapcsolatban a kirendeltségvezető Bajkán György.

A róla szóló kisfilmet Zalai Mihály, a megyei közgyűlés elnöke tette közzé saját Facebook-oldalán, amely erre a linkre kattintva tekinthető meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.