- hirdetés -

Tíz év lehet nagy idő, de lehet egy pillanat is. Minden esetre jó alkalom arra, hogy a nevezetes évfordulót az érintettek megünnepeljék. Ezt tették a Máltai Játszótér gyermek és felnőtt látogatói, szombat délután.

Remek kis szülinapi buliprogramot állítottak össze a Frankó Attila vezette üzemeltető csapat tagjai, bár egészen szombat délutánig nem tudhatták, munkájuk nem lesz-e hiába való. A járványügyi intézkedések változásai miatt bizonytalan volt a rendezvény sorsa. Végül egy-két kivétellel (arcfestés, csillám tetkó) megtarthatták. A szervezett programelemek mellett voltak egész napos lehetőségek is. Ugrálóvár minden méretben a legkisebbektől a nagyobbak számára felállított trambulinig, kézműveskedhettek a gyerekek, rajz az aszfalton, a kerítésen.

Ilyen még nem volt a Máltain. Kutyák és ragadozó madarak (Fotó: Horváth Bence)

Délután kettőkor indult a program. a Békés megyei Vadász Kamara jóvoltából solymász, és vadászkutya bemutatóval. Már a kezdésnél több mint százan várták a programokat és persze később ez a szám még gyarapodott. A „családi kerekítő” jó alkalom volt a családok számára egy kis kézműveskedésre, majd karate bemutató szórakoztatta a nagyérdeműt. Bodrogközi Rita zenés műsora jelentette a műfaj váltást. Kicsik és nagyok egyformán jól szórakoztak.

Ha születésnap, akkor torta is kell (Fotó: Horváth Bence)

A születésnap persze elképzelhetetlen torta nélkül. Fél öt tájt ez is megérkezett, a műsor zárásaként Szűcs Balázs bűvész varázsolta el trükkjeivel a Máltai játszótéren szülinapozókat.

Nagyszerű délutánt töltöttek együtt kicsik és nagyok. Reméljük a járványhelyzet nem súlyosbodik és nem kell sokat várni a következő programokra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.