- hirdetés -

Jövő héten véget ér a nyári szünet az orosházi általános- és középiskolák tanulói számára és ismét megkezdődik az iskola. Összegyűjtöttük, hogy melyik intézmény mikor tartja tanévnyitó ünnepségét.

A Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában augusztus 31-én, 18 órától rendezik meg az idei ünnepséget az intézmény udvarán. Az Eötvös József Katolikus Általános Iskola szeptember 1-én, a katolikus templomban tartja tanévnyitó rendezvényeit. Az alsó tagozatosoké 8 órakor, a felső tagozatosoké 9 órakor, míg az óvodásoké 10 órakor kezdődik.

A Vörösmarty Mihály Általános Iskola és tagintézményei esetében több időpontról számolhatunk be. A Czina Sándor Tagintézményben szeptember 1-én, 8 órakor, a Rákóczitelepi Tagintézményben szintén 1-én, 8:10-kor veszi kezdetét az idei évnyitó. A székhelyintézmény esetében az első évfolyamosokat (maximum két kísérő társaságában) augusztus 31-én, 17 órára várják, a többi évfolyamnak pedig szeptember 1-én, 8:15-től kezdődik meg a tanév.

A Wesley János Gyógypedagógiai Óvoda és Iskola szintén is szeptember 1-én, 8 órától tartja tanévnyitó rendezvényét. A Székács József Evangélikus Iskolában is szeptember 1-én tartják meg az évnyitót, de iskolarádión keresztül, mert a nagy tömeggel járó közös alkalmat a járványhelyzet miatt ezúttal nem szeretnék megtartani.

A középiskolák közül a GYSZC Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium szeptember 1-én, 7:30-kor az iskola udvarán, rossz idő esetén pedig az ebédlőben tartja a 2020/2021-es tanév nyitóünnepségét. A Táncsics Mihály Gimnázium szintén szeptember 1-én, 8 órakor tartja meg tanévnyitóját, az Evangélikus iskolához hasonlóan rádión keresztül.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.