- hirdetés -

Idén ugyan a járványveszély miatt elmaradt a programok többsége, a koncertek és a tűzijáték, egy évvel ezelőtt azonban pezsgett a főtér augusztus 20-án. Ezt idézzük most fel.

A tavaly 90. születésnapját ünneplő Orosházi Fúvószenekar volt 2019. augusztus 20-án a délutáni és esti programok első fellépője, akik Debreczeni Márk karnagy vezetésével játszottak a közönségnek.

Ezt követően bemutatókkal folytatódott a program, fellépett a Candy Dance Crew, a ReDance Hip-Hop Crew, az OKKSZK egyesület karate és aerobik bemutatót is tartott, a gyerekeket pedig a Langaléta Garabonciások szórakoztatták.

Számos program várt 2019-ben augusztus 20-án, az érdeklődőkre (Archív fotó: Rosta Tibor)

A koncertek sorát az Alma együttes nyitotta, majd Egri Péter és a Mystery Gang következett, akik a rockabilly zenei műfajt képviselik. A záró, harmadik koncertről pedig a Kowalksy meg a Vega együttes gondoskodott, fergeteges hangulatot varázsolva a több ezer fős tömegnek, akik teljesen megtöltötték a főteret.

A hosszú és tartalmas napot végül a tűzijáték zárta, melyben az augusztus 20-i ünnepre való tekintettel a nemzeti zászló színei, a piros, a fehér és a zöld domináltak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.