- hirdetés -

A második fordulót rendezik meg szombaton a megyei labdarúgó bajnokságok különböző osztályaiban.

Az OMTK-ULE otthon, a Rákóczi idegenben lép pályára a szombati fordulóban.

OMTK-ULE – Dobozi SE (Augusztus 22., szombat, 17 óra, ULE-Sportcentrum)

A kvalifikációs bajnokság 1. fordulóban az orosházi csapat Kunágotán aratott gólzáporos győzelmet. Szabó Áronék 10:2 arányban nyerték a találkozót. A doboziak az első körben hazai pályán szenvedtek 4:1-es vereséget a Jamina ellen.

A mérkőzés játékvezetője: Krajcsovicz Zsolt (Petrovszki Péter, Halma Sándor)

Kvasznovszky József, az OMTK-ULE edzője: A jó rajtot követően ismét egy olyan csapat ellen mérkőzünk, amelyet nem tudtunk feltérképezni. Ettől függetlenül ott szeretnénk folytatni, ahol az elmúlt héten abbahagytuk. Győzelmet és jó játékot várok a csapattól!

A megyei II. osztály „B” csoportjában a rákóczitelepiek Elekre látogatnak.

Elek USE – OMTK-Rákóczi (Augusztus 22., 17 óra, Elek)

Az 1. fordulóban a Rákóczi hazai környezetben szenvedett 4:1-es vereséget az osztály egyik legjobb együttese, a Mezőmegyer ellen. A súlyos vereséghez tartozik, hogy Debreceni Péter és Lipcsei Líviusz korai kiállítása miatt egy teljes félidőt kettős emberhátrányban játszott a telepi gárda. A fegyelmi bizottság Debrecenit egy soron következő bajnoki mérkőzésről tiltotta el, Lipcseit viszont október 30-ig. A vendég elekiek Battonyán szenvedtek 4:1-es vereséget az elmúlt héten.

Kormányos Antal, a Rákóczi edzője: Az elmúlt heti kellemetlen eredmény után idegenben nyílik lehetőségünk a javításra, ami ismét nem ígérkezik könnyű feladatnak. Amennyiben kellő akarással és koncentrációval fogunk játszani, abszolút nem lehetetlen a sikeres szereplés. Krivik Gergő nyaralását, Debreceni Péter és Lipcsei Líviusz pedig eltiltását tölti, ellenben az első csapat is kiegészül, így talán Tóth László és Varga Péter is a rendelkezésemre állhat.

A mérkőzés játékvezetője: Szigeti Gábor (Flinta Zoltán, Diószegi Dávid)

Kiemelt képen: Szabó Áron (k) négy gólt szerzett a nyitó fordulóban Fotó: Rosta Tibor

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.