- hirdetés -

A következő programok várják az érdeklődőket a hosszú hétvégére és az azt követő napokra.

Bogárzói programok: Idén is megrendezi augusztus 20-i programjait az Orosházi Szabadidőpark és Lovassport Egyesület Bogárzón. A versenyzők reggel hét órakor érkeznek, de a programok a sorsolást követően nagyjából 9 óra előtt, a kutyás bemutatóval indulnak. A későbbiekben repülőbemutatót, fogathajtást, vágtafutamokat, de extrém kerékpár- és mazsorettbemutatót is láthatnak az érdeklődők.

Városi ünnepség (Államalapítás Ünnepe) és elismerések átadása: Augusztus 20-án, 9 órakor veszi kezdetét az államalapítás évfordulója alkalmából rendezett városi ünnepség a Szent István szobornál. Ünnepi beszédet mond Dávid Zoltán polgármester, közreműködik a Harangos Néptáncegyüttes. Az ünnepséget követően az evangélikus templomban folytatódik a program, ahol átadják a városi kitüntetéseket. Az átadón orgonán közreműködik Hoffmann Ágnes egyházzenész.

Nosztalgia Nyugdíjas Klub Pöttyös-bálja: Pöttyös-bált rendez augusztus 22-én, 18 órától a Pacsirta utca 8. szám alatt a Nosztalgia Nyugdíjas Klub.

Az Orosházi Rock Klub klubnapja: Klubnapot tart augusztus 22-én, 19 órától a Rock Klub, melynek témája ezúttal a Scorpions együttes lesz.

Árpád-kerti közlekedésbiztonsági délután: Közlekedésbiztonsági délutánt szervez augusztus 23-án, 15 órára az Árpád-kertbe a Petőfi Művelődési Központ csapata. A rendezvényen többek közt kerékpár átvizsgálással, rendőrségi járművek bemutatójával vagy kismotoros felvonulással várják az érdeklődőket.

A Családsegítő Szolgálat filmklubja: Ismét filmklubot szervez az érdeklődők számára az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálata. Ezúttal augusztus 24-én, 16:15-re várják az érdeklődőket Hajnal utca 1. alatti székházukba, ahol a Fekete hattyú című filmet vetítik le. A filmklubot dr. Dobóvári Béla, klinikai szakpszichológus vezeti.

Új időpontban – Gyuri bácsi, a bükki füvesember Orosházán: Orosházára készül a bükki füvesember, hogy találkozzon a gyógynövények iránt érdeklődő közönséggel. Augusztus 27-én a Petőfi Művelődési Központban 17 órakor kezdődő előadásán beszélni fog szerveink tisztításáról, a megelőzésről és a gyógynövények kúraszerű használatáról.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.