- hirdetés -

A kisebbek foglalkozásait követően augusztus 10-én a ReDance Hip-Hop Crew haladó táncosai is megkezdték edzőtáborukat a Black Belt Fitness Centerben. Rétes Edina munkáját ezúttal két vendégelőadó is segítette. A táncosok elmondása szerint a csapat még közelebb került egymáshoz a tábor során.

Idén már tizenegyedik alkalommal szervezett edzőtábort táncosainak Rétes Edina. Június végén a kicsik foglalkozásai zajlottak le, akik viszont jelentkezéses alapon a haladók augusztus 10. és 14. között, a Black Belt Fitness Centerben zajló edzőtáborához is csatlakozhattak.

– Ilyenkor kicsit bedobjuk őket a mély vízbe, de azt vettem észre, hogy nagyon jó hatással vannak egymásra a tapasztaltabb táncosokkal. Ezúttal két vendégelőadót hívtam meg, Tillinger Alexet és Szaniszló Kristófot, akinek a koreográfiáit egy versenyen láttam először, mást képvisel, mint a hip-hoposok általában – mesélte a csapatvezető.

A kisebbek is csatlakozhattak a haladókhoz (Fotó: Horváth Bence)

A csapatvezető elmondta, minden évben olyan céllal vág bele a szervezésbe, hogy új dolgokat éljenek meg együtt, valami különlegeset és maradandót alkothassanak. A táncosok is lelkesen vágtak bele az edzésekbe. Nyeső Réka és Őze Boglárka is nagyon jól érezték magukat az eddigi edzéseken, izgatottan várva a folytatást. Elmondták, úgy érzik, hogy a csapat még közelebb került egymáshoz a tábor alatt, melynek minden napján tanulnak valami újat.

– Az első napon főleg a koreográfiáinkat gyakoroltuk és erősítettünk. A második napon jöttek a vendégtanárok, ők is nagyon kedvesek voltak és nagyon jó, látványos mozdulatokat tanulhattunk tőlük is. Nem a megszokott stílust, amit mi szoktunk táncolni, de jó volt ezt is kipróbálni és még jobban összecsiszolódni a társakkal – mondták.

Úgy érzik, még összetartóbb közösséggé váltak (Fotó: Horváth Bence)

Rétes Edina hozzátette, reménykedik benne, hogy az őszi szezonban nem jön el a beharangozott második hullám és legalább a közös edzéseket megtarthatják majd. Egy nagyobb színházi projekt is tervben volt, ez azonban még várat magára, előreláthatólag 2021-ben adják majd elő. Szeretnének ismét valami nagyot alkotni, ennek fényében fekszenek rá az alapozásra és az erőnlétre. Jövő tavasszal pedig reményeik szerint ismét bizonyíthatnak már a versenyeken is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.