- hirdetés -

Először tartott nyári tábort az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület. Az edzések mellett szabadidős programokon vettek részt a mazsorettezők.

Július 2-5 között tartotta első táborát a Petőfi Művelődési Központban az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület. A résztvevő 19 fővel ezúttal Baráth Beáta foglalkozott.

– Az edzések mellett volt idők egy kis szabadidős tevékenységre is. Például filmeztünk, mentünk egy kört a Dottóval és amikor az időjárás kegyes volt hozzánk meglátogattuk a közeli fagyizókat is. Ez a négy nap jó hangulatban telt, sokat tanultunk és nap végére mindannyian kellemesen elfáradtunk – sorolta az edző.

Elmondta azt is, hogy táboruk méltó zárása volt múlt vasárnap, amikor az Orosházi Fúvószenekar (OFZE) kíséretében az “Újra miénk a tér!” nevet viselő országos eseményen léptek fel.

– Mi nagyon örültünk a felkérésnek, hiszen a hosszú karanténidőszak után ez volt az első megjelenésünk és ráadásul felavattuk az új, hagyományos ruhánkat is! Külön köszönet érte T-Horváth Évának akinek a keze munkáját láthatjuk a lányokon – tette hozza Beáta.

A tábor jövő héten folytatódik, újabb négynapos turnus vár a mazsorettezőkre, ám akkor már másik edzőjük Hevesi Henirett veszi át az irányítást.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.