- hirdetés -

Július 3-án a Születés Hete alkalmából tartottak tájékoztató rendezvényt az Orosházi Kórházban, melyet július 9-én, csütörtökön is megismételnek az érdeklődő szülőknek.

Többek közt a várandósságot, a vajúdást, a szülés során igénybe vehető szolgáltatásokat, valamint az ezen a téren történt változásokat, újdonságokat mutatta be július 3-i, Születés Hete alkalmából rendezett programján az Orosházi Kórház. Az érdeklődő anyukák és apukák megismerkedhettek az Aranyóra jelentőségével, a rooming-in rendszer fontosságával, ezt követően pedig megnézhették a szülőszobát és a vajúdó szobát is.

Szemenyeiné Szederháti Kamilla kórházi védőnő és Hevesi Ágnes, a Szülészet- Nőgyógyászati Osztály főnővére tartja előadását még az eső előtt, a kórház udvarán. (Fotó: Melega Krisztián/Orosházi Kórház)

– Sajnos az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, az eső miatt idő előtt be kellett menni a kórház épületébe, ami csúszást okozott a programban. Ennek okán és egy belső félreértés miatt július 9-én, csütörtökön 14 órától tartunk egy pótnapot, melyre sok szeretettel várjuk azokat, akik lemaradtak a programról – írta Facebook-oldalán az intézmény.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.