- hirdetés -

A Köztisztviselők Napját tartották meg június 30-án, a Polgármesteri Hivatal nagytermében. Dávid Zoltán polgármester és dr. Horváthné dr. Barta Edit jegyző köszöntötte az egybegyűlteket, akiknek egy kisebb ajándékkal is kedveskedtek az elmúlt hónapokban tanúsított helytállásuk miatt.

– Egy olyan különleges helyzetet eredményezett az idei év nagy része, mely során mindenki megmutathatta közületek, hogy igazán ért a szakmájához, igazán helyt tud állni a nehéz helyzetekben – köszöntötte a hivatal dolgozóit, köztisztviselőit Orosháza polgármestere, Dávid Zoltán az eredetileg július 1-re eső Köztisztviselők Napja alkalmából szervezett ünnepségen.

Ajándékkal köszönték meg a köztisztviselők első félévben végzett munkáját (Fotó: Pirer Kata)

A polgármester elmondta, az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan mindig megköszönik a köztisztviselők munkáját, az idei év mégis kicsit különbözik a többitől, hiszen a nem várt eseményeknek köszönhetően korábban még sosem látott helyzeteket is meg kellett oldaniuk. Mint mondta, ők ezt maximálisan túlteljesítették, példát mutatva a nehéz időszakban, minden felmerülő kérdésre gyorsan intézkedve.

– Túl vagyunk egy nehéz időszakon, de még nem 100 százalékban. Remélem továbbra is elkerül minket a vírus. Békés megye és Orosháza szerencsére kimagaslóan teljesített ezen a téren. Ez nektek is köszönhető, ezért remélem ezt követően lehetőségetek nyílik egy kis kikapcsolódásra – tette hozzá Dávid Zoltán. A polgármester mellett dr. Horváthné dr. Barta Edit jegyző is megköszönte a köztisztviselők első féléves munkáját, hasonló folytatást kívánva nekik.

A Polgármesteri Hivatal munkatársait és köztisztviselőit köszöntötték (Fotó: Pirer Kata)

Ezt követően egy oklevéllel és egy, Ökvös András festőművész által, a vírushelyzettel kapcsolatosan készült mintával ellátott bögrékkel köszönték meg a hivatal dolgozóinak és köztisztviselőinek munkáját.

A Köztisztviselők Napján, július 1-én a Polgármesteri Hivatalban szünetel az ügyfélfogadás, mely július 2-án folytatódik majd, a megszokott rend szerint.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.