- hirdetés -

Sokan és sokat találgatták, hogy a piaccal szembeni üres telken mi is fog készülni. Többen parkolóházról tudtak, mások lakásokat rebesgettek. Megnéztük.

A Könd utcán már szerkezetkészen áll Orosháza új üzletháza. A homlokzat kirakatai, üvegajtói beszerelve, az épületgépészeti munkák folynak. A projekt elindítójával, a jövendő üzletház tulajdonosával, Vékony Bálinttal beszélgettünk.

Az orosházi üzletember szülővárosában szeretett volna valami maradandót létrehozni. A Könd utcán négy telek megvásárlásával kezdődött minden.

Orosházán szeretett volna valami maradandót létrehozni (Fotó: Rosta Tibor)

– A ház 145 négyzetméteres egységekre lesz osztva. Maga az építkezés februárban kezdődött. Jelenleg a gipszkartonozás, villanyszerelés és egyéb épületgépészeti szerelések folynak. Szeretnénk, ha szeptemberben minden elkészülne. Ezt követi majd egy engedélyeztetési eljárás és reményeink szerint karácsonyra már itt is tudnak vásárolni az orosháziak – mondta el Vékony Bálint tulajdonos.

A hat egységből lesz egy pékség, egy szépségápolással kapcsolatos üzlet, két egység egybefogásával egy vegyeskereskedés, két egységük pedig még kiadó. Az üzletház mögött több, mint negyven parkolót is létrehoznak. Vékony Bálint elmondta még, hogy az építkezés teljes egészében magán erőből folyik és bízik benne, hogy a város lakóinak örömét, kényelmét szolgálja majd az új üzletház.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.