- hirdetés -

Hosszú idő után rendezték ismét teniszversenyt Békéscsabán az elmúlt hétvégén. A kétnapos Watt Kupán az Orosházi Városi Tenisz Klub versenyzője Juhos Tibor is érdekelt volt, aki meg sem állt kategóriája első helyéig.

A teniszezők számára is véget ért a várakozás, országszerte újraindult a versenyek időszaka. Így volt ez Békéscsabán is, ahol június 13-14. között rendezték meg a Watt Kupát. A megmérettetésen, pár nappal a ballagási ünnepségét követően az orosházi Juhos Tibor is részt vett.

– Júniusban indulnak újra a versenyek nálunk és mivel már lassan három hónapja nem volt semmiféle sportesemény, így minden hétvégén legalább két megmérettetést tartanak országszerte. Ez is egy volt ezek közül – vázolta a helyzetet Juhos Tibor.

Juhos Tibor (b) győzelemmel tért vissza (Fotó: Hankó Bálint)

Az Orosházi Városi Tenisz Klub (OVTK) versenyzője elmondta, a 16 és 18 éves korcsoportban versenyző fiúkat ezúttal összevonták a létszám miatt, így ők egy korcsoportot alkottak, de emellett volt férfi harmadosztályú verseny.

Mint mondta, a két korcsoport számára nem hivatalosan, a még több játéklehetőség reményében rendeztek páros versenyszámot is. Klubtársával közösen ebben a kategóriában is sikerrel zárt, de az egyéni verseny során sem talált legyőzőre.
– Alapjában véve nagyon jó volt újra versenyezni, hiszen már mindenkinek hiányzott, de mindenkit meg is viselt a 35-36 fokos meleg, ami salakon még többnek érződik – mesélte.

Az OVTK játékosa bízik a hasonló folytatásban

Hozzátette, a mostani hétvége remek összecsapásokat hozott, ráadásul a döntő szetteket is sikerült befejezniük még a vasárnapi esőzések előtt. Bízik benne, hogy ez a lendület kitart még egy ideig és rövid időn belül újabb szép eredményekkel jelentkezhet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.