- hirdetés -

Medgyesegyházán egy autós leszorította az egyik ismerősét, mert a vitájukat akarta rendezni a másik férfival. A két jármű összeütközött, de a balesetben senki nem sérült meg. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Medgyesegyházán, a Báthori utcában, 2020. március 4-én egy személygépkocsi vezetője megelőzte ismerősét, aki szintén autóval közlekedett. A 26 éves medgyesegyházi autós miután megelőzte a másik férfit lelassított, jobbra lehúzódott és megvárta, hogy melléérjen ismerőse. Ezután irányjelzés nélkül balra húzta a kormányt és az autóval leszorította a másik járművet. A két autó összeütközött, de a balesetben senki nem sérült meg. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett gyanúja miatt indított eljárást a balesetet okozó férfi ellen. A medgyesegyházi férfi kihallgatásán elmondta, azért akarta megállítani a másik autóst, mert egy nézeteltérést akart rendezni vele.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az eljárás iratait a napokban továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre – írja a police.hu.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.