- hirdetés -

Melegszik az idő június első napjaiban, a hét végén helyenként akár 30 Celsius-fok is lehet. A hét és a hónap első napján átlagosan 5 fokkal mérhetünk melegebbet Orosházán.

Június 1-jén felszakadozik felhőzet, legfeljebb gyenge, jelentéktelen záporokkal találkozhatunk az időnként megnövekvő felhőzetből. Az északkeleti szelet erős lökések kísérhetik, nappal 20-22 fok valószínű.

Kedden hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Térségünkben valószínű zápor, zivatar. A szél a keleti országrész kivételével többfelé megerősödik. A maximumhőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Szerdán néhány órára süt ki a nap, de előfordulhat zápor, zivatar. Napközben megélénkül a szél, a legmagasabb hőmérséklet 18 és 23 fok között várható.

Csütörtökön tovább emelkedik a hőmérséklet Orosházán és térségében, azonban ezen a napon is lehet számítani záporra, zivatarra Napközben 22-27 fokig melegszik fel a levegő.

Pénteken nagyobbrészt felhős idő várható, a legmagasabb hőmérséklet 24 és 30 fok között valószínű.

Szombaton és vasárnap ismét számítani kell záporra, zivatarra, a szél élénk vagy erős lesz. A nappali maximumok szombaton 25 és 30, vasárnap 23 és 30 fok között alakulnak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.