- hirdetés -

Folyamatos tárgyalásban áll az Orosházi FKSE-Linamar szakvezetése azokkal a kézilabdázókkal, akikkel a távozókat kívánják pótolni. A klub honlapján már be is jelentették első igazolásukat, a Ceglédről érkező Lászlai Szabolcs személyében saját nevelésű játékos tér vissza Orosházára.

A balszélső poszton bevethető játékos hét év után tér vissza az orosházi csapat kötelékébe. Az idén 28 esztendős játékos ugyanis a városban kezdett el kézilabdázni, a gyermek és serdülőcsapatokat követően 2008-ban, 16 évesen az akkor NB1/b-ben bajnokságot nyerő ifjúsági együttesben is megkapta a bizalmat, amit gólokkal hálált meg. Itt többek közt az OFKSE jelenlegi jobbszélsője, Pásztor Máté is a csapattársa volt.

Lászlai Szabolcs Orosházán járta végig a korosztályos csapatokat (Fotó: Rajki Judit)

Ezt követően az NB1-ben játszott az ifjúsági csapat tagjaként, majd 2011-ben az akkor 19 éves játékosnak Füzesi Ferenc edző a felnőttcsapatban is lehetőséget adott. 2011 más szempontból is emlékezetes maradt számára, hiszen a junior válogatottba is meghívót kapott. Szabolcs ezután két idényen keresztül az ifjúsági és felnőtt csapatban párhuzamosan kézilabdázva segítette az Orosházát, mígnem 2013-ban az akkor szintén élvonalbeli Cegléd csapatához igazolt.

Cegléden hét évet töltött, többek közt a Veszprém és Nagy László ellen is többször játszva (Fotó: Vörös Dávid)

Cegléden összesen hét idényt töltött, ez idő alatt 202 bajnoki- és kupamérkőzésen 470 gólt szerzett, a junior után pedig 2016-ban a felnőttválogatott keretébe is bekerült.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.