- hirdetés -

Dávid Zoltán adta át az egyszer használatos szájmaszkokat az Egységes Szociális Központ vezetőjének. A központon kívül a polgármesteri hivatal munkatársai is kaptak a védőeszközből.

Eldobható szájmaszkokat kapott az önkormányzattól az Egységes Szociális Központ (ESZK) dolgozói a napokban. A munkavégzéshez elengedhetetlen védőeszközöket Dávid Zoltán adta át a központ vezetőjének, Bogárné Kiss Ildikónak. A polgármester hivatalos facebook oldalán azt írta:

A központ vezetőjét, Bogárné Kiss Ildikót arra kértem, tolmácsolja köszönetemet a szociális szféra dolgozóinak, akik az elmúlt hetekben kitartóan helyt álltak. Biztos vagyok abban, hogy már fáradtak és sajnos nem tudom azzal biztatni őket, hogy mindjárt vége. Azt tudom csak mondani, hogy büszke vagyok arra, hogy Orosházán ilyen elhivatott emberek dolgoznak és köszönöm a munkájukat.

Az ESZK dolgozóin kívül maszkokat kaptak a polgármesteri hivatal munkatársai is, akiknek a rendkívüli helyzetben szintén megszaporodtak a feladataik.
– Gyorsan kellett követniük a jogszabályi változásokat, és ebben a megterhelő időszakban fokozottan álltak a lakosság rendelkezésére is, hogy mindenben segíthessenek. Nehéz heteken vannak túl ők is, erőn felül teljesítettek. Hálásan köszönöm valamennyiük munkáját – fogalmazott közösségi oldalán Dávid Zoltán.

Hozzátette, a város óvodája és a Diákélelmezési Intézmény is kap majd az önkormányzat vásárolta maszkokból. Kiemelte, a köszönet ezen intézmények dolgozóit is megilleti.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.