- hirdetés -

Jelenleg karbantartási munkálatokat végeznek az Alföld Gyöngye Hotelben, de már azon is dolgoznak, hogy milyen látványosságokkal, programokkal várják a hozzájuk látogatókat.

Már több mint egy hónapja, április elsején vette át hivatalosan a Petőfi Művelődési Központ (PMK) a szálloda működtetését. Nehéz, kihívást jelentő időszakban bővült feladatkörük, hiszen a veszélyhelyzetben eddig még vendégeket nem fogadhattak. Igyekeznek ezt az időszakot úgy kihasználni, hogy a nyitásra tiszta és fertőtlenített környezetet biztosítsanak a hozzájuk látogatóknak.

Felújítják az étteremhez tartozó teraszt is (Fotó: Palcsek István)

– A munkálatok a tervek szerint haladnak. Jelenleg folynak a tisztasági festések és szépítjük a parkunkat. A kormányrendelet alapján mi is készülünk arra, hogy kinyissuk éttermünk teraszát, ezért igyekszünk még barátságosabbá tenni – sorolta Lajti Tímea a PMK ügyvezető.

Szolgáltatásaikat már az első hónapban bővítették, ételkiszállítással is foglalkoznak. Az alapanyagokat helyi termelőktől szerzik be és igyekeznek ízletes, mennyiségileg is megfelelő ételeket készíteni. Lajti Tímea szerint az orosháziak bizalmat szavaztak nekik, hiszen a megrendelések száma folyamatosan növekszik.

– A szolgáltatás bővítésével is arra törekedtünk, hogy a béreket biztosítani tudjuk munkatársainknak. A művelődési házban, illetve szállodában dolgozó kollégák közösen dolgoznak a hotel felújításán is. Mindent meg tudunk oldani házon belül, csak az alapanyagot kell beszereznünk – tette hozzá az ügyvezető.

Házon belül oldják meg a felújítást (Fotó: Palcsek István)

Megtudtuk, hogy a szálló nyitását – Gyopárosfürdőhöz hasonlóan – június 13-ra tervezik, hiszen továbbra is a strand a legnagyobb turisztikai attrakció. Ezen felül különböző tematikájú programokkal készülnek a vendégeknek, amivel minden korosztály igényét kielégíthetik. Hamarosan elkészül az új honlapjuk, ahol további részleteket is megosztanak ezekkel kapcsolatban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.