- hirdetés -

Az emberek nehezen uniformizálhatók. Ha ruháról vagy kiegészítőről van szó, a legtöbb ember szeretne olyat viselni, ami – ha csak egy kicsit is – de kifejezi őt.

A koronavírus járvány terjedésének megfékezése érdekében rengetegen használnak szájmaszkot. De sokan nem akarnak belesimulni a tömegbe, és felvenni a szokásos világoskék változatot. Főleg, hogy kiderült, nem kell egyszer használatos változatokban gondolkoznunk, hiszen mosás és/vagy vasalás hatására a vírus elpusztul. Így nyugodtan választhatunk magunknak egyedi mintás textilmaszkokat is, amiket aznapi ruhánkhoz és hangulatunkhoz igazítva cserélgethetünk.

Nem kétli senki, hogy súlyos járványról van szó. Az ilyen időszakokban viszont sokszor a humor az, ami átlendíthet minket a nehezén. Hiszen a betegségnek testi, viszont az attól való félelemnek lelki hatásai vannak.

A finomabb verziókkal indítottunk, de most jöjjenek a még egyedibb és még kidolgozottabb változatok. Az interneten számtalan variáns beszerezhető.

A kényszerhelyzet úgy hozta, hogy már a nagybetűs Divat világába is belecsempészték a szájmaszkokat. Még a kifutón is találkozhatunk az impozáns darabokkal.

Akadálya tehát nincs az egyediségnek. Színek, fazonok, minták minden mennyiségben megtalálhatók az idei szájmaszkdivatban.

Orosházán Puskelyné Pacsika Mónika egyedi darabjaival csal mosolyt az emberek arcára

Aki pedig semmiképp sem akarja magát takargatni, az választhat átlátszó változatot is erre az időszakra.

Forrás: lelong.com.my

Kiemelt kép: nlc.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.