- hirdetés -

A főtér bejáratait, az Árpád-kertet és a Gyopárosi-tó vezető sétányának bejáratait is lezárták az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. munkatársai. A koronavírus terjedésével kialakult rendkívüli helyzet miatt a kutyafuttatók és játszóterek is folyamatosan zárva tartanak.

Április 10-én több helyszín lezárásán dolgoztak az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. munkatársai, szalagok kerültek többek közt a főtér bejárataira. Lezárták a Mikszáth Kálmán utca, a Bajcsy-Zsilinszky utca, a Szabadság tér és az Ady Endre utca felőli bejáratokat.

A Gyopárosfürdő környékén lévő parkolók sem maradtak ki (Fotó: Palcsek István)

– Emellett a Gyopárosi tó partján, a vezető sétány négy bejáratát szintén lekordonoztuk, ahogy a parkolókat is. Hasonló intézkedések vártak az Árpád-kert környékére is, ahol szintén szalagok kerültek a Petőfi Művelődési Központ felőli sétányra, a Budapest Bankkal szembeni részre, valamint az Előd utca felőli részre is – ismertette a részleteket Benkő Ferenc, az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

Hozzátette, a Katolikus templom ugyan nem zár be, de a templomkert környékére és az ott lévő padokra viszont ugyanúgy szalagok kerülnek, hogy ne üljenek le az arra járók.

A Katolikus templom kertjébe sem lehet belépni (Fotó: Palcsek István)

A lakosság biztonsága érdekében már hetekkel ezelőtt bezárták mind a játszótereket, mind a kutyafuttatót, ami továbbra is fennáll. Amennyiben lehetőségünk van rá, kerüljük a közösségi tereket! Csak a legszükségesebb esetben menjünk közösségbe, ott is megtartva a megfelelő távolságot!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.