- hirdetés -

Az érettségivel kapcsolatban jelenleg több forgatókönyvön is dolgozik a kormány, ígérik a döntés kellő időben megszületik majd.

A három orosházi középiskola megkeresésünkre elmondta, mivel államilag még nem született döntés, a ballagások és az azt követő érettségi vizsgák szervezését ideiglenesen felfüggesztették. A Táncsics Mihály Gimnázium és a GYSZC Kossuth Lajos Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium is leírta tájékoztatójában, hogy igyekezek mindent a rendeleteknek és az egészség megóvásának figyelembe vételével végrehajtani.

Hasonló választ kaptunk a Székács József Evangélikus Iskola esetében is.
– A ballagásról egyelőre csak annyit tudunk, hogy mindenképpen szeretnénk megteremteni annak a lehetőségét, hogy végzőseink méltó módon elbúcsúzhassanak iskolájuktól és mi is tőlük. Hogy ezt mikor és milyen módon tudjuk megtenni, az még egyelőre teljesen bizonytalan. Az érettségi vizsgákkal kapcsolatban mi is értelemszerűen a központi utasításokat fogjuk követni. Az érettségizők felkészítését a digitális munkarendben is kiemelt prioritással kezeljük – írta tájékoztatójában, Nagy Róbert az intézmény igazgatója.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.