- hirdetés -

Hazai sztárok, ismert előadók élő szobakoncertjeivel, bejelentkezéseivel várja a koronavírus miatt várhatóan még hetekig otthoni elzártságban élőket a rendhagyó fesztivál, amelyet a különböző tavaszi és nyári gasztronómiai és zenés közösségi megmozdulások szervezői hívtak életre. A Facebookon zajló esemény iránt már csaknem százezren érdeklődnek.

A kezdeményezéshez olyan rendezvények, helyszínek működtetői csatlakoztak, mint például a legendás A38 Hajó, a Csabai Kolbászfesztivál, az EFOTT vagy a Művészetek Völgye. Arra buzdítják a fesztiválok, klubok legnépszerűbb fellépőit – zenészeket, popsztárokat, előadókat -, hogy a következő hetekben-hónapokban aktívan vegyenek részt a “MARADJ OTTHON!” kampányban. Ezért indították el közösen a virtuális “Maradj Otthon! Fesztivál”-t, amely a Facebookon ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat és maradjanak otthon.

A cél érdekében száznál több hazai zenekart, előadót kértek fel, hogy a saját felületeiken rendszeresen jelentkezzenek posztokkal, filmekkel, közönségtalálkozókkal, ezeket a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook oldalán is követhetik a rajongók. Ugyanez az oldal figyelemmel kíséri és ajánlja azokat a házi koncerteket, amelyeket az előadók otthonról, stúdióból közvetítenek, ezzel elviselhetőbbé téve a bezártságot.

A rendhagyó fesztivál szombaton délután Rúzsa Magdi, erre az alkalomra rögzített feldolgozásával, a Most élsz! című Máté Péter dallal indult el. A szerzemény mondanivalója nem is lehetne aktuálisabb – fogalmazott a művésznő.

Őt szombat este Ákos bensőséges, beszélgetős, Madival közös karanténzenélése követte, vasárnap pedig Járai Márk jelentkezett élő koncerttel az otthonából.

A fesztiválhoz kapcsolódva elindult a Maradj Otthon Challenge is, hétfő este 7-kor Majka avatta be rajongóit és az érdeklődőket szintén otthonról abba, mivel tölti napjait, és mondta el miért nagyon fontos, hogy mindenki vegye komolyan a szabályokat és aki csak teheti maradjon otthon. Bejelentkezése végén továbbította kihívást, így kedden este Király Viktor beszél majd ugyancsak élőben a karanténban töltött napokról.

Maradj Otthon Challenge♥️👍💪🏽

Közzétette: Majka – 2020. március 23., hétfő

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.