- hirdetés -

A második félidőben csak egy csapat volt a pályán a zárt kapus mérkőzésen.

A megyei II/B osztályban a 18. fordulóra került sor. A listavezető OMTK-Rákóczi a 9. helyezett Kevermest fogadta szombat délután Rákóczitelepen.

OMTK-Rákóczi–Kevermes SE    8–2               (3–2)

Rákóczitelep, zárt kapus mérkőzés. Vezette: Kovács Antal (Petrovszki Péter, Czégény Roland Lajos)

Orosháza: Szabó P. – Varga P., Kichler (Jónás), Buczku, Kolozsvári J., Elekes (Dobi), Harmati, Rácz (Pecznyik), Debreceni, Buza (Tóth-Kása), Csőke. Edző: Kvasznovszky József.

Kevermes: Kovács B. – Kukla L., ifj. Bauer, Rung N. (Rung M.), Szabó T., Jegyinák (Recski), Krisztóf D., Kukla D., Krisztóf B. (Tanner), Takács, Lakatos E. Edző: Lantos Zoltán.

Gólszerzők:  Buza (3., 63.), Csőke (5., 27., 68.), Varga P. (75., 80.), Jónás (83.), ill. Kukla D. (30., 33.).

Hat perc alatt sokkolta ellenfelét a Rákóczi. A 3. percben Kichler felpasszolt labdáját Elekes készítette le és az érkező Buza okosan emelt a kapuba, 1-0. A 6. percbenCsőke futotta le védőjét és 8 méterről lőtt a kifutó kapus mellett a hálóba, 2-0. A 27. percben Buza mélységi átadása után Csőke gurított a kapuba, 3-0. A 30. percben Szabó jobb oldali beadását Kukla vágta a jobb felső sarokba, 3-1. Három perc múlva ismét Kukla volt eredményes. A 33. percben lefordult védőjéről és lőtt a hálóba, 3-2. A 63. percben Buczku jobb oldali lapos beadását Buza pörgette a hosszú sarokba, 4-2. A 68. percben Elekes beadását Csőke belsőzte a léc alá, 5-2. A 75. percben Varga P. 23 méteres szabadrúgása vágódott a jobb felsőbe, 6-2. A 80. percben szöglet után Varga P. vágta közelről a hálóba a labdát, 7-2. A 83. percben Jónás a kapust kicselezve gurított a bal alsóba, 8-2.

Kvasznovszky József: Jól kezdtük a mérkőzést, majd 3:0 után kicsit belealudtunk. A második félidőben sebességet váltottunk és szép gólokat lőve megérdemelt győzelmet arattunk.

Az OMTK-Rákóczi március 22-én, 15 órakor Magyarbánhegyesen lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.