- hirdetés -

Azonnali hatállyal felfüggesztette a szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokságok és kupasorozatok mérkőzéseit a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ).

Két nappal ezelőtt jött a hír először, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség felfüggesztette a gyermekbajnokságok küzdelmeit az U13-as korosztállyal bezárólag. Akkor még úgy tűnt, az U14-es korosztálytól kezdve a felnőtt bajnoksággal bezárólag zárt kapuk mögött rendezik a bajnoki mérkőzéseket és kupaküzdelmeket.

Március 14-én azonban új döntés született, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége ezen a napon a koronavírus (COVID-19) terjedésének és megelőzésének érdekében, a magyar kormány rendeletére figyelemmel további intézkedésekig felfüggesztette mind a bajnokságok, mind a kupasorozatok mérkőzéseit.

Az intézkedés természetesen az orosházi csapatokat is érinti az Orosházi FKSE-Linamar kézilabdázói éppen március 14-én játszottak volna a bajnoki címre is esélyes MOL-Pick Szeged otthonában. Az OXXO Energy Orosházi NKC következő bajnoki mérkőzése szintén március 14-re volt időzítve, ők Gödre utaztak volna.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.