- hirdetés -

A Csongrád megyei Pitvaroson focizott a MOL Rt. Old Boys csapata, a Tóth Ferenc labdarúgó emléktornán.

Tizenhetedik alkalommal rendezték meg február 29-én, Pitvaroson a Tóth Ferenc labdarúgó emléktornát. Az egykori labdarúgó éveken át erősítette a MOL kispályás csapatát a városi bajnokságban. A hajdani kőolajos társak derekasan helytálltak a több fiatalt felvonultató labdarúgó emléktornán, amelyen négy csapat küzdött a pontokért.

A Bogdán Gyula vezette orosházi csapat a harmadik helyet szerezte meg. A serleget a mezőhegyesi Házépítők Boltja nyerte a pitvarosi öregfiúk előtt. Negyedik a pitvarosi rendőrök csapata lett.

Az orosházi csapat tagjai: Csegöldi Imre, Nagy Ferenc, Papp Imre, Harcsás Ferenc, Bogdán Gyula, Visky Ákos, Gyurkó Mihály Attila, Hegedűs László.

– Tizenhét éve rendszeresen részt veszünk a megemlékezéssel egybekötött sporteseményen. Tóth Feri barátunk éveken át a cég alkalmazottjaként dolgozott és oszlopos tagja volt a MOL, valamint elődje, a Kőolaj városi kispályás csapatának. Megbízható játékos volt és emberileg is példát mutatott társainak – emlékezett vissza játékostársára Bogdán Gyula, a MOL csapatvezetője.

Az egykori munkahelyi-, és sportvezető elmondta, itt nem az eredmény számított, hiszen az évek múlásával a lábak már nem úgy engedelmeskednek. Idővel az emlékek ugyan fakulnak, de a tiszteletadást nem feledtetheti.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.