- hirdetés -

Lőkösházi győzelemmel kezdte meg a tavaszi szezont a Rákóczi és őrzi első helyét a bajnoki tabellán.

A megyei II/B. csoportban az OMTK-Rákóczi az első helyről várta a lőkösházi találkozót. A vendéglátók a 12. helyet foglalták el a tabellán a forduló előtt. Ősszel többszöri időpont egyeztetés után sem érkezett meg a Lökösháza Orosházára, így a napokban szövetségi döntés alapján a Rákóczi megkapta a 3 pontot és 3:0-s gólarányt írhat jóvá a táblázaton. Ezúttal semmi akadály nem merült fel a mérkőzés lejátszására. A mérkőzés előtt Kvasznovszky József edző elmondta, hogy győzelmi reményekkel utaznak a határmenti településre.

Lökösháza – OMTK-Rákóczi          0 – 2          (0 – 0)

Lőkösháza, 60 néző. Vezette: Hajdú Dávid (Sándor Gergő, Németh Balázs)

 Lőkösháza: Számel – Palacsik, Oláh T., Varga T., Fekete, Szőke, Horváth S., Gábor, Kócs, Baráth (Kolozsi), Balázs. Játékos-edző: Oláh Thomas.

OMTK-Rákóczi: Szabó P. – Harmati, Deli, Buczku, Kolozsvári J., Rácz, Kánya (Elekes), Tóth-Kása (Lászik), Szabó Á., Bónus (Jónás), Pecznyik (Kolozsvári Cs.). Edző: Kvasznovszky József.

Kiállítva: Gábor (76.perc)

Gólszerzők: Rácz A. (83.perc), Jónás (89.perc)

A kemény, helyenként durva mérkőzésen a hazaiak sokáig állták az orosházi rohamokat, de a mérkőzés derekára emberhátrányba kerültek és a fáradtság jelei is mutatkoztak, amit a Rákóczi könyörtelenül kihasznált. A 83. percben Elekes szöglete után a hosszú oldalon érkező Rácz Adrián 3 méterről szépségdíjas gólt fejelt, 0-1. A 89. percben Jónás saját labdáját érte utol majd vágta a labdát 8 méterről a léc alá, 0-2.

Kvasznovszky József: Küzdelmes mérkőzésen kiszenvedtük a győzelmet.

Az OMTK-Rákóczi március 8-án Rákóczitelepen fogadja a Békési FC  csapatát. A találkozó kezdési ideje: 14.30 óra.

Kiemelt képünk: archív fotó

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.