- hirdetés -

Újabb nehéz mérkőzés vár az orosházi női kézilabdázókra. A bajnokság meglepetéscsapata, a második helyen álló Pénzügyőr SE érkezik Orosházára.

Nincs megállás, újabb NB I/B-s forduló következik, a harmadik kihívást jelentő találkozót vívja a felnőtt gárda. Egy héttel ezelőtt 50 percig birtokoltuk az előnyt az FTC U19-es együttesével szemben, de a végjáték – ahogy az Eger ellen – ezúttal sem sikerült, így kétgólos vereséggel végzett az ONKC.

A soron következő mérkőzésen, a Pénzügyőr ellen ez biztos nem fog beleférni. A fővárosiak fiatal, összeszokott csapatot alkotnak. Ezt bizonyítja a tabellán elfoglalt helyük is, hiszen egy döntetlen és egy vereség mellett tizenegy győzelem áll a nevük mellett. Tavaly októberben az ONKC budapesti látogatása alkalmával szoros mérkőzést játszottak a felek, akkor 22-21-re győzött a Pénzügyőr.

– A bajnokság egyik meglepetéscsapata a Pénzügyőr, a csapat magja régóta együtt van, a játékosok pedig jó nevű utánpótlásképző helyeken nevelkedtek. Játékuk erős védelmen, stabil kapusteljesítményen alapul, amiből rengeteg könnyű gólt szereznek. A siker érdekében minimalizálnunk kell a hibáinkat, pontosan kell befejezni a támadásokat – sorolja Vágó Attila vezetőedző hozzátéve, hogy itthon mindenki ellen győzelmi céllal lépnek pályára. Másban nem is gondolkodhatnak.

A találkozó február 23-án 18 órakor veszi kezdetét az Eötvös-csarnokban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.