- hirdetés -

Ismét fagypont alá csökken a hajnali, kora reggeli hőmérséklet, de a nap további részében sem számíthatunk kedvező időjárásra. Visszatérnek a záporok, zivatarok, ezen kívül hidegfront is eléri térségünket.

A hajnali órákban többnyire derült, közepesen felhős időjárással számolhatunk, ennek ellenére ismét fagypont alá csökkenhet a hőmérséklet, -3 fokos értékkel indul a nap. A délelőtt folyamán ez 4 fokig emelkedik, mégsem lesz nagyobb ok az örömre.

A hőmérséklet emelkedésével ugyanis a csapadék is megérkezik térségünkbe, a nagyjából 1 milliméternyi zápor kialakulására az előrejelzések szerint komoly esély mutatkozik. A hőmérséklet délutánra 8 fokig emelkedik és estére sem csökken le drasztikusan, ekkor 5 fokot mutat várhatóan a hőmérő.

A hűvös idő és a csapadék mellé erős szél kíséretében hidegfront is érkezik Orosházára és környékére, ami az arra érzékenyeknél levertséget, ingerlékenységet vagy alvászavart okozhat. Ilyenkor a közlekedésben való részvétel is fokozott óvatosságot követel a balesetek elkerülése érdekében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.