- hirdetés -

Kedd délután olyan szépen sütött a nap, olyan kellemes volt az idő, mintha reggel nem lett volna jégeső és tetőszaggató vihar. Mint kiderült, olvasóink is rosszul viselik, ha egy nap alatt mind a négy évszakból kapnak egy kis ízelítőt.

Fejes Lászlónét nagyon meglepte a reggeli vihar. – Meglepett és nem szeretnék újra ilyet látni. Rengeteg kárt csinált. Csodálkozom, hogy a vásárcsarnok tetejét is a legutóbb így sikerült megcsinálni. Azt gondoltam, hogy ha egyszer alapos munkát végeznek, akkor azzal rendben vagyunk, nem kell újra költeni rá évente.

Vágner Márk a globális felmelegedést okolja az extrém időjárás miatt.

Ez a változékonyság a télre nem jellemző, nem megszokott. A mai reggel elég súlyos volt. Többfelé volt jégeső, és a csarnok tetejét is leszaggatta a szél. Ez egyáltalán nem az évszaknak megfelelő időjárás. Szerintem a globális felmelegedés okozza ezeket. Át kellene állnunk a megújuló energiaforrások használatára, amellyel nem romboljuk a környezetünket.

Hatosné Pánczél Adrienn kisbabája is nehezen viseli a sűrűn változó időjárást.

– Én teljesen jól viselem, a baba kevésbé. A tegnapi nap sírós volt eléggé. Ez már jó, hogy ki tudtunk jönni sétálni. Láttam, hogy milyen károkat okozott a városban a reggeli vihar. Ez szörnyű, szerencsére mi olyan helyen lakunk, ahol nem sokat vettünk észre belőle.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.