- hirdetés -

Négy szerencsejáték, a Luxor, a Joker, a Kenó és Puttó árai változnak meg februárban.

A Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint az első változtatás február 15-től lép érvénybe, ekkor a Luxor és a Joker, majd február 16-án a Kenó, február 17-én pedig a Puttó játékok részvételi feltételei módosulnak.

A Joker, a Kenó és Puttó játékok ára legutóbb 2016. novemberében módosult, míg a Luxor játék részvételi díja már majdnem 15 éve, 2005 márciusa óta változatlan volt. A Joker és a Puttó játék esetében a 250 forintról 300-ra, a Kenónál 200 forintról 250-re, míg a Luxornál 175 forintról 200-ig emelkednek a szelvények árai.

A szerencsejátékok esetében az áremelkedés mellett is lesznek további változtatások. A Joker játékon magasabb fix nyeremények lesznek elérhetők. Attól függően, hogy az utolsó két, három, négy vagy öt számjegyet találták el a játékosok a kisorsolt Joker számból 1500, 15 ezer, 150 ezer, illetve 1 millió 500 ezer forintot nyerhetnek. A főnyeremény összege ebben az esetben attól függ, hogy hány játékosnak sikerült mind a hat kisorsolt számot eltalálni.

A nyereményalap dinamikusabb növekedése mellett a részvételi díjak emelésével nagyobb főnyeremények is várják a Joker mellett a Luxor játékosait is. A másik két szerencsejáték esetében a Kenónál a legmagasabb elérhető nyeremény 1,25 milliárd forintig emelkedik, míg a Puttó esetében 15 millió forintra módosul az összeg.

Kiemelt kép forrása: Pixabay

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.