- hirdetés -

Újra kapuskesztyűt húz a 39 esztendős hálóőr.

Az OMTK-ULE 1913 csapata javában készül a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi folytatására. Mint azt Buza Barnabás szakmai vezető elmondta, Lévai Balázs és Tóth Krisztián sérülések miatt hosszabb időre kidőltek a sorból, ezért kapus után néztek. Mára meg is találták Szabó Péter személyében. A frissen igazolt kapuvédővel beszélgettünk.

Peti, mit lehet tudni Rólad?

– Az OMTK serdülőben kezdtem focizni, majd szerepeltem a Békéscsabai Előre ifjúsági csapatában is. Felnőtt játékosként az Orosházi Barátság kapuját védtem, de játszottam Csorváson, Tótkomlóson és Medgyesbodzáson is. Később visszatértem Orosházára, az NB III-as Orosháza FC csapatába, párhuzamosan egy szentesi futsal csapat kapusaként szerepeltem. Utolsó állomáshelyem Kondoros volt. Kispályán játékban maradtam, az orosházi Hungária kapuját védem.

Miért húztál újra kapuskesztyűt?

– Buza Barnabás invitálására, mivel mi hosszú éveken át együtt focizunk az orosházi Hungária kispályás labdarúgó csapatában. A szakember megemlítette, hogy kidőltek a sorból a kapusaik és rám gondolt. Aki több évet eltöltött a futballban az tudja, hogy a csapat a legerősebb kohéziós erő, ami barátságokat is generál. Barnabásnak nem tudtam nemet mondani, szeretnék segíteni a csapaton.

Mit vársz magadtól és a csapattól a tavasszal?

– Magamtól azt várom, hogy első körben újra felvegyem a ritmust, illetve az edző és bajnoki meccseken segíteni tudjam a csapatot a pályán és a pálya mellől egyaránt. Az ULE pedig egy nézői szempontból látványos és élvezhető, lehetőleg minél eredményesebb focit játszó csapat legyen tavasszal!

Az OMTK-ULE első felkészülési mérkőzését január 25-én, szombaton 12 órakor játssza a Gyopárosi Sportcentrumban, az ellenfél a Csongrád megyei I. osztályban szereplő Makó FC lesz.

Fotók forrása: facebook

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.