- hirdetés -

Az Orosházi Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet az Orosházi Polgármesteri Hivatal belső ellenőr munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozott idejű, előreláthatólag 2022. december 31-ig tartó közszolgálati jogviszony.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.

A munkavégzés helye: 5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

Az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvényben és az államháztartásról szóló 368/2011. (XII.31.) Korm. rendeletben, valamint a költségvetési szervek belső kontrollrendszeréről és belső ellenőrzéséről szóló 370/2011. (XII.31.) Korm. rendeletben meghatározott feladatok ellátása.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A vonatkozó jogszabályok, a belső ellenőrzési standardok, útmutatók és belső ellenőrzési kézikönyv szerinti belső ellenőrzések elvégzése Orosháza Város Önkormányzata és a fenntartásában működő költségvetési intézményei, kisebbségi önkormányzatok és az orosházi székhelyű társulások vonatkozásában. A belső kontrollrendszer működésének, jogszabályoknak és szabályzatoknak való megfelelés vizsgálata, elemzés és értékelés, ajánlások megtétele, szabályszerűségi, pénzügyi, rendszer- és teljesítmény-ellenőrzések, gazdaságossági, hatékonysági és eredményességi vizsgálatok elvégzése.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései, valamint a(z) Egységes Közszolgálati Szabályzat az irányadók.

Pályázati feltételek:

  • magyar állampolgárság,
  • cselekvőképesség,
  • büntetlen előélet,
  • egyetem, alap-, mester- vagy doktori képzésben szerzett gazdaságtudományi, jogi, közszolgálati, gazdasági mérnöki, gazdasági agrármérnöki, műszaki menedzseri, a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló kormányrendelet szerinti felsőfokú szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és okleveles pénzügyi revizori, pénzügyi-számviteli szakellenőri, pénzügyi-számviteli ügyintézői, ellenőrzési szakelőadó, okleveles könyvvizsgálói, költségvetési ellenőri, mérlegképes könyvelői, a Belső Ellenőrök Nemzetközi Szervezetének okleveles belső ellenőri (CIA), az Information Systems Audit and Control Association (ISACA) Nemzetközi Szervezetének okleveles informatikai rendszerellenőri (CISA), közigazgatási gazdálkodási és ellenőrzési szakértői, költségvetési ellenőri, felsőfokú államháztartási, államháztartási gazdálkodási és ellenőrzési, elektronikus információbiztonsági vezetői, integritás tanácsadói, államháztartási ügyintézői, vezetés és gazdálkodás a közszolgálatban szakképesítés,
  • felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),
  • vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • költségvetési szervnél szerzett belső ellenőrzési gyakorlat – legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
  • ÁBPE I. vizsga megléte.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • 87/2019. (IV. 23.) Korm. rendelet 1. sz. melléklete alapján készített fényképes, szakmai önéletrajz,
  • végzettséget igazoló dokumentumok másolata,
  • 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, vagy az igénylésről igazolás,
  • nyilatkozat a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez történő hozzájárulásról,
  • nyilatkozat a költségvetési szervnél és köztulajdonban álló gazdasági társaságnál belső ellenőrzési tevékenységet végzők nyilvántartásáról és kötelező szakmai továbbképzéséről, valamint a költségvetési szervek vezetőinek és gazdasági vezetőinek belső kontrollrendszer témájú kötelező továbbképzéséről szóló 22/2019. (XII. 23.) PM rendelet 2. §-ban foglaltaknak való megfelelésről.

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. február 6.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton: a pályázatnak az Orosházi Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6.). Kérjük, a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: tk.83-/2020., valamint a munkakör megnevezését: belső ellenőr. [MB1] 
  • Személyesen: Hudákné Dombovári Orsolya, 5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6., I. em. 9., 12 óráig beérkezéssel. [MB2] 

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

Az állás betöltéséről a benyújtott pályázatok tartalma alapján a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt, mérlegelése alapján meghallgatásra kerülhet sor.

A pályázat elbírálásának határideje: 2020. február 12.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje: www.oroshaza.hu

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A kinevezés 6 hónap próbaidő kikötésével történik. Az Orosházi Polgármesteri Hivatal az álláshirdetés eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.