- hirdetés -

Rangos megmérettetésre utazott az egyiptomi Hurghadába a 2019-es Magyarok Világszépe verseny első udvarhölgye, Vascsák Kitti. A fiatal lánynak a tavaly augusztusi verseny jelentette a belépőt a nemzetközi porondra, melynek felkészítő táborát Orosházán tartották.

Ismét magyar lányért szurkolhatunk egy rangos nemzetközi szépségversenyen. Vascsák Kitti az egyiptomi Hurghadába utazott, ahol a top Model of The World nevű megmérettetésen vesz részt. Kitti nevével a 2019-es Magyarok Világszépe versenyen találkozhattunk először, ahol a győztes Mikó Fanni (a 2019-es Miss Intercontinental verseny győztese) mögött, első udvarhölgyként végzett.

Tavaly Orosházán készült fel a versenyre a Magyarok Világszépe mezőnye, köztük Vascsák Kitti (b) (Fotó: Püspöki Zsolt)

Tizenhét versenytársa társaságában tavaly augusztusban Orosházára utazott felkészítő táborba, melyre nagyon jó szívvel gondol vissza.
– A sok gyakorlás mellett rengeteg maradandó és felejthetetlen élményt kaptunk vendéglátóinktól. Gondolok itt a város nevezetességeinek megismerésére, a szabadidős programokra, a fürdőben töltött időre vagy az Orosházi FKSE férfi és az Orosházi NKC női kézilabdacsapatok játékosaival történt találkozásra – mesélte.

A második helyen végzett augusztusban (Fotó: Blikk)

A nyári verseny óta is komoly felkészülésen ment keresztül, a napi két edzés és futás mellett igyekezett fejleszteni angol és német nyelvtudását.
– A Magyarok Világszépe licenc tulajdonosa, Fásy Ádám mondta, hogy amennyiben képes vagyok változtatni a külsőmön, értem itt az alakomat, akkor kiküld a Top Model of the World versenyre. Én ezt komolyan vettem és nagyon kemény munkával sikerült lefogynom – idézte fel.

Ezúttal már nemzetközi versenyen szerepel, melyhez Hurghadába utazott

A Top Model of The World felkészítőtáborában jelenleg nagyban folynak az előkészületek. Kitti bízik benne, hogy méltóképpen képviselheti a magyar színeket Egyiptomban, ahol a világ számos pontjáról érkező versenytársával szerepelhet együtt. A finálét január 24-én rendezik.

– Nagy izgalommal indultam el, de a fiatal korom ellenére úgy érzem, kellőképpen felkészültem. Fásy Ádámtól és családjától rengeteg tanácsot és segítséget kaptam, akárcsak a családtagjaimtól és barátaimtól – tette hozzá.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.