- hirdetés -

Majd minden orosházi tudja, hogy a Könd utca derekán egy jó fürdőszoba felszerelési boltot talál. Szeptember óta azonban ez már csak egy része az igazságnak.

Az előző tulajdonos nyugdíjba vonulásakor vette át mostani vezetője, Zalai Márk a boltot és szinte azonnal hozzá is láttak a fejlesztéshez, profilbővítéshez.

Választék

A megszokott nagy választékot a fürdőszoba felszerelés tekintetében megőrizték, de bővítették a kínálatot vízszerelési anyagokkal, gáz- és fűtésszerelési anyagokkal, gázkészülékekkel. Megtalálhatók a mai, korszerű technológiának megfelelő vízvezeték szereléshez ötrétegű csövek, présidomok, fűtésszereléshez használatos réz és szénacél idomok és számtalan, a biztonságos rendszerek kialakításához nélkülözhetetlen alap- és segédanyag. Ha röviden akarnánk ezt a nagyon színes palettát bemutatni, azt mondhatnánk, hogy a golyós csaptól kezdve, a zuhanykabinon, fürdőkádon át, a kondenzációs kazánig minden megtalálható.

Azt mondják, egy jó boltvezetőnek nemcsak a kereskedelemhez, árubeszerzéshez kell értenie, de pl. egy épületgépészeti boltban jó ha ért a víz-, gáz-, fűtésszereléshez is. A Könd utcai üzlet vezetője gyermekkora óta a szakmában van.

– Már tizenéves koromban nyaranta segítettem édesapámnak különböző szerelési munkákban, miközben sokat tanultam és tapasztaltam a szakmából. Néhány évig Németországban dolgoztam, ahol az új, modern technikákkal is meg tudtam alaposan ismerkedni, most pedig az eddig megszerzett tudás és tapasztalat birtokában tudok egyrészt dolgozni, másrészt szaktanácsot adni azoknak, akik kellő affinitást éreznek magukban egy-egy munka saját kezűleg történő elvégzéséhez – mondja el magáról Zalai Márk.

Napelemektől a kondenzációs kazánokig minden van (Fotó: Molnár István)

A bolt átvétele után átrendezték az üzletet. Megpróbáltak mindenből betenni a polcokra. Ha valami épp nincs raktáron, vagy akár más színben szeretné a vevő, azt két nap alatt meghozatják számára.

Teljes körű szolgáltatás

Mint az üzletvezető elmondta, fő céljuk a vásárlók lehetőség szerinti legteljesebb körű kiszolgálása.

– Ennek érdekében vettük bele a profilba az ingyenes felmérést és árajánlat készítést. Ez lehet két csavar meghúzása, de lehet egy teljes ház víz-, gáz-, fűtésszerelése is. Nem csak felmérjük, de a vásárló kívánságára szakembereinkkel el is végezzük a szükséges munkát. Fürdőszoba felújítás esetére a szaniterek, fürdőszoba felszerelés mellett kínálunk csempéket, járólapokat. Ezek lerakására a bontástól az újra csempézésig, felszerelvényezésig, vízszerelésig szintén van kivitelezői kapacitásunk. A vevő ezáltal megkímélheti magát egy csomó utánjárástól, különböző mesterek felkutatásától, ezek határidejei összehangolásától, ráadásul egy helyen szerezheti be az összes szükséges anyagot, a csapteleptől kezdve, a csöveken át a csempéig – avat be az üzletvezető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.