- hirdetés -

A MOL-Pick Szegeddel is játszanak a felkészülés alatt az NB I-es orosházi férfi kézilabdázók. Ratko Djurkovic, az Orosházi FKSE-LINAMAR vezetőedzője négy felkészülési találkozót illesztett be csapata januári programjába.

A viharsarki együttesből a válogatottjaikkal világ- és Európa-bajnoki kvalifikációs mérkőzéseket vívó szlovákiai Kancel Ottó és a grúz Teimuraz Orjonikidze egyelőre nem áll csapata rendelkezésére, a többiek már január 3-a óta készülnek a közelgő megmérettetésekre – írja a klub honlapja.

Elsőként január 10-én, pénteken 15 óra 30 perctől Cegléden lépnek pályára Németh Lászlóék a listavezető helyi NB I/B-s együttes ellen, egy héttel később, január 17-én 18 óra 45 perctől pedig a szintén másodosztályban szereplő FKSE-Algyő otthonában játszik majd Ratko Djurkovic legénysége.

Január 22-én, szerdán 19 órakor hazai pályán is bemutatkozik az orosházi gárda, az ugyancsak élvonalba vágyó, az NB I/B-s tabella második helyét elfoglaló Kecskeméti TE csapata vendégeskedik majd az Eötvös-csarnokban.

A felkészülési mérkőzések sorát január 24-én Makón zárja az OFKSE együttese a MOL-Pick Szeged ellen. A makói találkozó megtekintése ingyenes, de a mérkőzések ideje alatt jótékonysági gyűjtést tartanak a földeáki Pál Anitának, a rehabilitációjához szükséges mozgatógépek megvásárlására, minden kilátogató szurkolót arra kérnek, hogy belépő díj gyanánt belátása szerinti összeggel támogassa a gyűjtést.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.