- hirdetés -

Ismét közösen várhatták az új évet az orosháziak. A városi szilveszternek ezúttal is a Főtér adott helyet.

A csípős hideg ellenére több százan gondolták úgy, hogy közösen sokkal jobb a buli, sokkal kellemesebb az éjfél várása. A retro diszkó hétkor kezdődött és forralt borral, forró teával várta az együtt bulizni szerető orosháziakat. DJ. Mola, az est hangulatfelelőse hozta a hetvenes,- nyolcvanas-, kilencvenes évek legjobb retro slágereit, azok pedig a jó hangulatot.

Az éjfél előtti perceket nem tűzijátékkal, hanem egy sokkal kevésbé hangos, ám legalább annyira látványos tűzzsonglőr bemutatóval töltötte a Főtér közönsége. A Phox tűzzsonglőr csoport rendkívül lendületes produkciója gyakran ragadtatta tapsra a közönséget. A műsornak a megérkező 2020-as esztendő és az éjfélkor felhangzó himnusz vetett véget. Pukkantak a pezsgők és meggyújtották a sok-sok óriás csillagszórót, ami egyedülálló hangulatot teremtett a téren.

Az újévi jókívánságok után, DJ. Mola különösebb formaságok nélkül ismét elindította a technikát és folyt a jókedvű közös mulatozás tovább.

Még nem tudjuk mit hoz az újesztendő, de reméljük, hogy mindenkinek azt, amit legjobban szeretne. Ha olyan jó lesz a 2020-as év, mint amilyen jó hangulatban köszöntötték, akkor azt hiszem nem lehet panaszunk. Boldog új évet Orosháza!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.