- hirdetés -

Nincs több hátsó kapu a Messengerbe, innentől kötelező Facebook-fiókot létrehozni a népszerű beszélgetős applikáció használatához.

Mark Zuckerberg eredeti chatszolgáltatásának felhasználói talán nem is tudják, de 2015-ben elérhetővé vált a lehetőség a Messenger Facebook-fiók nélküli használatára, ebben az esetben telefonszámmal lehetett regisztrálni a csevegőbe.

A lehetőséget elsősorban a fejlődő piacokon való gyorsabb terjeszkedés miatt vezette be a cég, így könnyítve a csevegő használatának megkezdését, reménykedve abban, hogy a felhasználók idővel Facebook-fiókot is létrehozva maguknak.

A közösségi hálózat ezúttal megszüntette az opciót, mivel az adatok szerint az elmúlt években kevesen éltek a telefonos regisztráció lehetőségével, a Messengert használók legnagyobb részének van Facebook-fiókja.

Ugyan telefonszámmal ezentúl már nem lehet regisztrálni, ez azonban nem jelenti azt, hogy a korábban telefonnal regisztrálók kikerülnének a rendszerből. Ők továbbra is változatlanul használhatják a csevegőt.

Kiemelt kép forrása: messengerpeople.com

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.