- hirdetés -

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezte karácsonyi ünnepségét a Wesley János Gyógypedagógiai Óvoda és Iskola. A gyerekek és tanáraik műsorokkal kedveskedtek a vendégeknek, de ajándékot is kaptak a legügyesebb osztályok.

Régi hagyománynak számít a Wesley Iskolában, hogy a karácsony közeledtével ünnepi műsorral búcsúztatják az évet. Nem volt ez másként idén sem, ezúttal december 20-ára várták vendégeiket, az intézmény támogatóit.

Mint mondták, a karácsony számukra az év legszebb időszaka, amikor az emberek megállnak néhány napra és csak azokra figyelhetnek, akik igazán fontosak számukra. Ilyenkor megszűnik a külvilág, csend és béke költözik az otthonokba.

A negyedik adventi gyertya is meggyulladt (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A műsor részeként először az iskola tanára, Novákné Bokros Anikó olvasta fel a vendégeknek a Születéstörténet negyedik részét, majd az intézmény igazgatója, Szin Jánosné gyújtotta meg a negyedik gyertyát közös adventi koszorújukon.

A legügyesebb tanulók ajándékcsomagokkal gazdagodtak, de eredményt hirdettek az iskola Öltöztesd fel ajtódat! Címmel induló játékában is. Idén is szép, ötletes munkák készültek, végül a Wesley 10. A osztályának dekorációja bizonyult a legjobbnak. A második helyen a 6. osztály, míg a harmadikon a másodikosok végeztek, a negyedikesek különdíjban részesültek.

Karácsonyi jelenettel is készültek (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A hagyományos karácsonyi műsor sem maradhatott el, a gyerekek karácsonyi szavalatokkal, jelenetek eljátszásával készültek. A kisebbektől a nagyobb tanulókig mindannyian kivették a részüket a produkciókból.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.