- hirdetés -

Jártál már úgy, hogy a játszótéren megszólítottak: „Bocsi, de nem a te fiad eszi ott a homokot? Már csak azért gondoltam, hogy a tiéd, mert annyira hasonlít rád.” Ha történt már veled hasonló (ha nem is pont ez), akkor nevezd be magad és gyermeked az OrosCafé szülő-gyermek hasonmásversenyére.

A 4D-s ultrahangoknak köszönhetően már gyakran a baba megszületése előtt elkezdődnek a találgatások: Kire hasonlít ez a gyerek? Még csak elmosódott, homályos pacákban gyönyörködhet a család, de már a mamik és mamák ezeken is megtalálják azokat az apró jellegzetességeket, amik alapján megállapítható, hogy ez a gyermek az ő famíliájuk sarja. Olyan az álla, mint a Gergő bátyjáé…Olyan a homlokának az állása, mint a Laci papáé…A száját úgy biggyeszti pont, mint a Teri dédi azon a réges-régi fotón és még sorolhatnánk. Aztán megszületik a kis drága, és folytatódik a játék. És ahogy nő, már a hajában és a fogsorában is meg lehet találni a család egyedi jegyeit.

Ha úgy érzed, csemetéd nagyon hasonlít rád, nevezz az OrosCafé szülő-gyermek hasonmásversenyére! A fényképetekkel az OrosCafé facebook oldalán nevezhettek december 17-e és január 19-e között. Az ott kapott lájkok alapján hirdetjük ki a győztest január 20-án. A győztes pár egy családi fotózáson vehet részt, melynek szerkesztőségünk ad otthont.

Nevezz a versenyre gyermekeddel!

Jólesik az embernek, ha megjegyzik, mennyire hasonlít rá a csemetéje. Valószínű, az ilyen megállapításokat az apukák még inkább elismeréssel veszik tudomásul, mert így biztosan nem eshetnek holmi ízléstelen vicc áldozatává. Én is büszkén hallgatom, mikor megjegyzik, hogy a kislányom sok tekintetben pont olyan, mint én voltam kiskoromban. Sőt meghatottam veszem észre a gyermekeimen azokat az apró részleteket, vagy gesztusokat, amiket a már elveszített nagyszüleimen láttam egykoron. Ilyenkor érzem igazán annak a fontosságát, hogy valahonnan jövünk, valahová tartunk, és hogy valamit általuk én is beletettem ebben a hosszú láncba.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.